Praktische informatie

Service
Omdat het belangrijk is om regelmatig naar de tandarts te gaan, sturen wij u elk half jaar een oproepkaart. Als u een oproepkaart heeft ontvangen, kunt u een afspraak maken voor de halfjaarlijkse controle. Maar ook als u al een afspraak heeft, helpen wij u herinneren door u een sms te sturen.

Bereikbaarheid
U kunt uw auto makkelijk en gratis parkeren in de buurt van de praktijk. De praktijk is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Niet nagekomen afspraak
Het kan iedereen overkomen; Je vergeet de afspraak bij tandarts. De eerste keer dat u de afspraak niet nakomt zien wij als vergissing, vervelend voor u en voor ons. Als u vaker uw afspraken niet nakomt, moeten we deze helaas in rekening brengen.

Betalen
Voor onze facturatie werken wij samen met Famed. Famed kan uw factuur direct indienen bij uw zorgverzekeraar. Dit scheelt u en ons veel administratie! U kunt bij ons natuurlijk ook contant betalen. Als u vragen heeft over uw factuur, dan kunt u bellen met 0900-0885 (ma-vr 08:00-18:00 uur / € 0,15 p/min.) of via www.famed.nl.

Klachtenregeling
De meeste patiënten zijn tevreden over hun tandarts. U waarschijnlijk ook. Toch kan het een keer voorkomen dat u vindt dat uw tandarts u verkeerd of onzorgvuldig heeft geïnformeerd of behandeld. Het is belangrijk dat u iets met die onvrede doet.

Praat met uw tandarts
Vraag om een verhelderend gesprek met uw tandarts. Meestal lost dit al veel onduidelijkheden op. U kunt aangeven wat u onduidelijk vindt. En de tandarts kan nog eens uitleggen waarom hij of zij iets op een bepaalde manier heeft gedaan. Bovendien is het voor de tandarts belangrijk te weten, dat u een probleem heeft. U kunt dan gezamenlijk zoeken naar een oplossing.

Advies van het TIP
Als u er samen niet uitkomt, kunt u een stapje verder gaan en telefonisch advies en informatie inwinnen bij het Tandheelkundig Informatie Punt (TIP tel: 0900 202 5012, € 0,15 per minuut). Het TIP is opgericht door de beroepsorganisatie van uw tandarts, de Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (NMT). De TIP-medewerker kan u verder adviseren. Het TIP raadt soms aan uw probleem per brief aan de NMT voor te leggen.

Praktijkadres

Eerbeeklaan 1
2573 HP Den Haag
info@tandartseerbeeklaan.nl

Openingstijden

maandag t/m donderdag
9.00-12.30 en 13.30-17.00
vrijdag: 9.00-14.00

Buiten onze openingstijden kunt u bij acute pijnklachten contact opnemen met de spoeddienst.