Tandarts Den Haag

Tandartspraktijk Den Haag – Eerbeeklaan

Tandartspraktijk Eerbeeklaan, een tandartspraktijk in Den Haag, is sinds maart 2013 onder een nieuw management. De tandartspraktijk is gerenoveerd en gemoderniseerd. De behandelkamers en het instrumentarium voldoen aan alle eisen die gesteld worden aan een professionele en moderne tandartspraktijk. U wilt toch ook behandeld worden door een vriendelijk en gemotiveerd tandheelkundig team? U bent van harte welkom in onze tandartspraktijk Den Haag. Als u pijn heeft, kunnen wij u vaak dezelfde dag nog helpen.

Zoekt u een tandarts?

Wij nemen weer patiënten aan

Tandartspraktijk Eerbeeklaan neemt patiënten aan. U bent welkom in onze praktijk voor vrijwel alle tandheelkundige behandelingen. Bent u al een hele tijd niet bij de tandarts geweest of bent u eigenlijk best een beetje angstig voor de tandarts? Wij hebben begrip voor uw situatie!
U kunt ons bellen of ons online inschrijfformulier invullen, dan nemen wij contact met u op.

inschrijfformulier ›

Tandartspraktijk Den Haag

Moderne tandartspraktijk

Tandartspraktijk Eerbeeklaan is een moderne praktijk met vele behandelmethoden. Wij hebben een professioneel team dat dicht bij de patiënt staat. Alles is bespreekbaar. Wij doen cosmetische tandheelkunde, kindertandheelkunde en beugels. U kunt ook bij ons terecht voor professioneel tanden bleken met Zoom!

Praktijkadres

Eerbeeklaan 1
2573 HP Den Haag
info@tandartseerbeeklaan.nl

Openingstijden

maandag t/m donderdag
9.00-12.30 en 13.30-17.00
vrijdag: 9.00-14.00

Buiten onze openingstijden kunt u bij acute pijnklachten contact opnemen met de spoeddienst.