Behandelingen

Wij kunnen vrijwel alle behandelingen in de praktijk doen, maar in sommige gevallen verwijzen wij u door naar bijvoorbeeld de kaakchirurg.
Als nieuwe patient moet u er rekening mee houden dat wij in veel gevallen foto’s moeten maken om een goed behandelplan op te stellen.

Zoekt u een tandarts?

Wij nemen weer patiënten aan

Tandartspraktijk Eerbeeklaan neemt patiënten aan. U bent welkom in onze praktijk voor vrijwel alle tandheelkundige behandelingen. Bent u al een hele tijd niet bij de tandarts geweest of bent u eigenlijk best een beetje angstig voor de tandarts? Wij hebben begrip voor uw situatie!
U kunt ons bellen of ons online inschrijfformulier invullen, dan nemen wij contact met u op.

inschrijfformulier ›

Onze service

Tandarts Den Haag

Tandartspraktijk Eerbeeklaan is een moderne praktijk met vele behandelmethoden. Wij hebben een professioneel team dat dicht bij de patiënt staat. Alles is bespreekbaar. Wij doen cosmetische tandheelkunde, kindertandheelkunde en beugels. U kunt ook bij ons terecht voor professioneel tanden bleken met Zoom!

meer informatie ›

Vragen?

Wij staan u graag te woord

Van een simpele vraag tot een opmerkelijk verzoek, neem gerust contact met ons op!

070 – 363 67 68

 

 

Spoedgeval?

Wij begrijpen dat u niet lang wilt wachten

Buiten onze normale praktijkopeningstijden kunt bij acute en ernstige pijnklachten contact opnemen met de spoeddienst. Houd u er rekening mee dat u de behandeling contant of met pin direct moet betalen.

070 – 311 03 05

Openingstijden

maandag t/m donderdag
9.00-12.30 en 13.30-17.00
vrijdag: 9.00-14.00

Buiten onze openingstijden kunt u bij acute pijnklachten contact opnemen met de spoeddienst.